DSC07587
Kissakuvat kasseiksi.

Kanavatyöt olivat aikaa taaksepäin suurta huutoa. Minäkin olen tehnyt niitä paljon. Se on hauskaa ja aika koukuttavaa hommaa, kun siihen ryhtyy. Postista tuli vielä ihana kuvasto uusine malleineen. Sitä kun jonkin aikaa selasi, niin taas teki mieli aloittaa uusi työ.

DSC07588
Ei seinälle vaan kauppareissun iloksi.

Vuosiin en ole niitä tehnyt ja ne jotka aikoinaan tein ovat siististi rullalla säilössä. Koskaan niitä ei otettu käyttöön ja esimerkiksi kehystetty seinälle. Tällä hetkellä ajtellen, en osaa edes ajatella seinää, johon ne oikeasti sopisivat. Sinänsä harmi, sillä niissä on tuntien työ.

DSC07586
Tästä lähdettiin. Kantohihnat ompelin taittamalla kangassuikaleesta.

Yksi loistava vanhojen kanavatöiden kierrätyskohde on kangaskassi. Kasseja tarvitaan aina ja niissä tuo hieman “vanhantava” käsityö ei haittaa. Ja pääseehän se näin  ulos säilöstään muiden ihasteltavaksi.

Nämä kanavatyöt eivät ole minun tekemiäni. minä vain ompelin niistä kassit. Ne päätyvät myyjäistuotteiksi. Kanavatyön taustaksi sopii mielestäni parhaiten yksivärinen tai hyvin hillitty kangas, sillä kuvat ovat usein melko värikkäitä. Kankaassahan tärkeää on, että se kestää käytössä.

Kirpputoreilta löytää monesti hyvin halvalla vanhoja kanavatöitä, sillä niillä ei kovin suurta kysyntää ole. Ei muuta kuin askartelemaan.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: