DSC07500
Suklainen pussukka.

Ystävänpäivä lähestyy …. Koska viime aikoina olen ommellut karkkipaperipussukoita, kaupassakin on tullut katseltua karkkihyllyä vähän eri tavalla. Ei pelkästään niin, että mikä olisi hyvää, vaan missä olisi kivannäköinen kääre. Tietenkin silmään osui Kismetin uudistetut käärepaperit ja nyt erityisesti Ystävälle-teksti. Se oikeastaan huusi päästä pussukaksi.

DSC07494
Käärettä levennetään kankaan avulla.

Kismet-paperi on melko pieni yksinään, mutta en halunnut laittaa niitä useita, niin vähän kikkailin. Avasin kääreen varovasti ja leikkasin vain pienen kaistaleen reunasta pois, niin että kääre jää mahdollisimman leveäksi. Silitin liimaharson avulla kääreen kiinni hieman leveämpään ruskeaan kankaaseen, jolloin sain lisää leveyttä kääreelle ja lopputuloksena on isompi pussukka. Vuoreksi leikataan kankaasta päälikankaan kokoiset palat, samoin kristallimuovistakin.

DSC07495
Pussukka käännetään vuorikankaan pohjan kautta.

Muuten ompelin pussukan samalla ohjeella, jonka olen selostanut edellisessä päivityksessäni, kurkkaa sieltä jos tarvitset lisäohjetta. Koska tämän pussukan sivut ovat kovin lyhyet ja pussukan kääntö sivukautta on siitä syystä hankalaa, tein myös pohjaan sauman ja käänsin pussukan vuorikankaan pohjan kautta. Helpottaa hommaa huomattavasti.

DSC07497
Jotain hyvää sisälle, vaikka Kismet?
DSC07501
Hyvää ystävänpäivää!

Lopputulos on mielestäni aika maukkaan näköinen. Vielä ehtii askarrella ystävälle yllätyksen ystävänpäiväksi.

Jos tekeminen ei huvita, niin osallistu ihmeessä arvontaan, palkintona on tuo kyseinen pussukka. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin blogiin. Arvonta päätyy ensi keskiviikko-aamuna. Ja jos voittaja ilmoittaa osoitteensa nopsaan, saattaa pussukka ehtiä perille ennen ystävänpäivää. Silloin sillä voi ilahduttaajoko itseään tai vaikka ihanaa ystäväänsä.

Join the Conversation

25 Comments

 1. Kismet, olet kohtalon suklaa! Vohveleitas ja nugaatasi koskaan unhoita en, KISMET! Muistatteko mainoslaulun ajalta, jolloin Kismet tuli uutuutena kauppoihin? 😀

  Like

 2. Loistava idea, ja kiva palkinto. Itse olen säästänyt muutaman Domino- ja Minttusuklaakeksipakettien päällyset aikomuksena tehdä niistä (joskus) herkuttelijan skräppikirjan kannet..

  Like

 3. Hehee, vai on Kismetillä joskus ollut kohtaloon viittaava tunnari! Sehän sopii hyvin. Mulle selvisi kerran, ettei kismet ole siansaksaa, vaan se tarkoittaa kohtaloa (ilmeisesti monella eri kielellä, mm. turkiksi, hindiksi ja arabiaksi).

  Hirmu söpö suklaapussukka, taitavasti tehty 🙂

  Like

 4. Onnetar lähti arpomaan ja tällä kertaaa poimi pussukastaan Elinan nimen. Pussukka lähtee uuteen kotiin, olen yhteydessä. 😀

  Like

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: