DSC06719
Puutarhakeijun valtakunta

Viime kesänä rakensin vanhaan pieneen laatikkosalkkuun puutarhakeijulle oman pikku valtakunnan. Talven aikana valtakunta ehti ränsistyä ja kasvit kuolla.

Totta kai keijut halusivat tänäkin kesänä itselleen kauniin pikku puutarhan, jossa asustella ja oleilla. Tyytyväisinä ovatkin siinä kesän ajan asustelleet.

DSC06721
Pikku keinu.

Tänä kesänä keijut saivat pienen puun, jonka oksan haarassa niillä on keinu. Keinun istuin valmistui pikku pyykkipojasta. Tietysti puussa oli minikokoinen viirinauha tuulessa heilumassa. Puun alla on pikkuinen jakkara, jossa odottaa keijujen lankakerä ja puikot, jos vaikka haluavat neuloa jotakin. Varmasti kesän aikana valmistuu jotain tai viimeistään iltojen jo vähän hämärtyessä.

DSC06725
Pikku lampi.

Lammenkin he tahtoivat, sen kuvastimesta voi vaikka peilailla itseään kauniina kesäpäivänä. Lammelle on tullut myös sammakko, onkohan se kenties satuprinssi tai noiduttu keijukaiskuningas. Laatikon kulmassa on myös pikkuinen mökki, jossa keijukaiset voivat asustella.

DSC06724
Miniorvokki.

Lammen reunalle istutin minikokoisen orvokin, täytyyhän keijuilla olla kukkanen hoidettavanaan, kun heillä on myös pieniä puutarhatyökaluja.

Muina kasveina puutarhassa on pieniä mehitähtiä. Kasvaa siellä sieni ja on pieni vaahterakin. Kaikkea pientä kivaa, mitä keijut nyt voivat toivoa.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: