DSC06621
Pilkku, pilkku, pilkku

Kottikärryillä on tapana kadota. Niillä on aina jokin työmaa jossakin ja usein unohtuvat työmaalleen palaamatta omalle paikalleen. Käyttäjiäkin niillä on monia. ehkäpä tästä syystä niiden perään saa aina kysellä.

Tästä syystä halusin omat kottikärryt, sellaiset tyttömäiset, jota miehet eivät kuljeta omalle työmaalleen ja unohda sinne. Ja sellaiset, jotka ovat niin kivat katsella, että tylsäkin työ tuntuu kivalta.

DSC06620
Harava kaveriksi.

Nämä kärryt olivat alkujaan sellaiset tavallistakin tavalliset sinkityt kärryt, kokonaan harmaat siis, ilman mitään maalia. Pintaansa ne saivat kerroksen pinkkiä paukkupullomaalia. Työntöaisat tulivat valkoisiksi.

Minulla oli valkoista tarraa, niin pakkohan siitä oli leikellä myös pilkut kärryihin.

DSC06619
Tarvitseekö nämä sotkea multaan?

Kaikki pilkullinen kun vaan on niin söpöä.

Satuin löytämään kaupasta myös valmiiksi pinkin lehtiharavan, puun värisellä varrella tosin, mutta äkkiäkös varsi maalataan. Ja haravallekin tietysti pilkut, ovatpahan sitten täydellinen työpari.

Samassa kaupassa oli pinkit työhanskat, no, pakkohan nekin oli ostaa. Itselleni naureskelin jo noita hanskoja ostaessani, ja lisää sitten, kun rupesin ajattelemaan, että käytössäni oleva sininen pistolapio ei nyt sovi ollenkaan. Katsotaan nyt saako lapio jotain uutta piristystä vain tyydynkö tuohon epätäydelliseen työkaluun. Tosin taitavatpa nuo kottikärrytkin työmaalla rähjääntyä.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: