DSC06338
Ihanaisia pilkkuja.

Ystävänpäivän ihanimman sydämen äänestys on päättynyt. Kaikki sydämet saivat ääniä, mutta ylivoimaiseen voittoon kiri pilkullinen sydän.

DSC06334
Ja pilkkuja ja pilkkuja.

Ja onhan nuo pilkut ihania, taitaa olla minunkin heikko kohta, ainakin jos jotain voi päätellä pilkullisista esineistä kotona tai kangaskaapistani, aika monta pilkkukangasta sieltä löytyy.

Ajattelin ensin ommella pilkkusydämen jokaisesta erilaisesta pilkkukankaasta kangaskaapissani. Pikku penkomisen jälkeen luovuin ajatuksesta.

DSC06335
Vaaleanpunaista, harmaata, pinkkiä.

Kaappi oli pullolaan pilkkukankaita, joitakin vain pikku pala, toisia isompi. Punaisia tupsahti esiin heti neljä, isompia pilkkuja ja pienempiä ja vähän eri sävyjä. Ja tietenkin yhtä lempiväreistäni  eli vaaleanpunaista, monta palaa niitäkin. Mustaa, turkoosia, vaikka mitä. Harmaan ja ruskean sävyjä en lähtenyt edes laskemaan.

Myönnän siis olevani pilkkuhullu.

Ja sitten arvontaan. Onnetar arpoi voittajaksi kommentoijan nimeltä Maarit. Hänen äänensä ei mennyt kuitenkaan pilkuille vaan muffini- sydämelle. Tosin siinäkin oli pohjalla pikkuisia pilkkuja. Olen yhteydessä sinuun, että saat sydämesi.

DSC06336
Mustaa, ruskeaa, punaista.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: