DSC05849
Paperiset tötteröt.

Jouluna syödään tietysti nameja. Juhlan kunniaksi on ihanaa, jos namit ovat vielä kauniistii esillä. Päätinkin tehdä tötteröitä, jotka voi vaikka ripustaa kuusen oksalle ja täyttää lempinameilla. Tai mikä ettei jollain muulla, vaikka pikkuinen yllätys aattoaamuksi helpottamaan illan odotusta.

DSC05839
Paperikolmio.

Tarvitaan vain mieleistä paperia. Minulla mielessä oli nuotit. Mikä ettei nuottivihon sivu kävisi, mutta koska sellaista ei ollut saatavilla tulostin netistä nuotit ihan tavalliselle tulostuspaperille. Näihin tötteröihin ei ole tarkoitus laittaa suurta kuormaa, niin se kestää kyllä. Tietenkin tukevammasta paperista saa tukevamman tötterön.

DSC05844
Musiikkia äänettömästi.

Yhden tötterön tein hieman koristeellisemmalla nuotituksella. Paperista leikataan ylhäältä pyöristetty kolmio, johon toiseen sivuun jätetään pieni liimauskaistale, jonka avulla paperi liimataan tötterön muotoon. Tämä kaistale jää tötterön sisälle.

DSC05843
Kristalli koristukseksi.

Liimasin vielä pitsinauhaa yläreunaan koristeeksi. Yksi tötterö sai kärkeensä kristallin roikkumaan. Ja toiseen liimailin pieniä lumihiutaleita. Näitähän voi koristella aivan miten vaan, mikä nyt tuntuu miellyttävän. Lopuksi vielä ripustuslenkki ja pikkuinen herkkujemma on valmis.

 

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: