Tein jo aikaisemmin pieniä nuppupeittoja lahjoitettavaksi tehohoitoa tarvitseville vauvoille. Aiheena se on hyvin lähellä sydäntäni ja siksikin tahdoin peittoja tehdä. Mutta on nämä muutenkin ihania tehtäviä. Pikkuinen peitto valmistuu nopsaan ja pienen kokonsa vuoksi siihen voi laittaa vain oleellisen.

Samassa ajassa kuin yksi suuri, valmistuu monta pientä peittoa. Ja aina voi tehdä erilaisen. Minullakin oli monta ideaa mielessäni ja tuskin kaikkia edes ehdin toteuttamaankaan.

Mutta taas valmistui muutama pieni peitto. Yhteistä kaikissa peitoissa on konekirjailtu teksti, mutta muuten ne eroavat toisistaan.

DSC05304
Rakas murunen.

Tällä kertaa ensimmäisestä peitosta tuli “tyttöpeitto”. Siinä on vaaleanpunainen teksti ja vaalean punaisia tilkkuja. Samalla mallilla tein myös “poikapeiton” sinisine tilkkuineen.

DSC05303
Pieni kulta.

Kolmas peitto saikin aplikoituja sydämiä koristuksekseen. Väriensä puolesta sopii kai tytölle tai pojalle. Molemmille yhtä hyvin.

Eipä tuo ulkonäkö ole se tärkein asia näissä peitoissa. Mutta jos on mahdollista tehdä sama asia nätisti, niin pyrin kyllä siihen. Ihania ovat tehdä joka tapauksessa.

DSC05305
Pikku peitto pienelle tytölle tai pojalle.

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: