…leipominen, eli itse toiminta, jos minulta kysytään. Se alkaa herkullisten ohjeiden selailulla, parasta on kauniit kuvat. Jatkuu sitten ihanien raaka-aineiden mittailulla, mausteiden tuoksua ei voita mikään. Myönnän myös, että minua ihastuttaa kaapistani löytyvät monenlaiset vuoat ja muotit , jolla tavallisestakin kakusta voi muokata jotain uutta. Olennainen osa leivontaa on myös taikinakulhon nuolenta. Sen hoitaa meillä nykyään lapset ja niin tehokkaasti ja innolla, että monesti olen ajatellut pitäisikö koko paistaminen unohtaa. Siis monta ihanaa asiaa jo ennenkuin pääsee syömään lopputulosta. Siispä aina ei haittaa vaikka se vaihe jäisi pois.

Niin käy nytkin ja tämä suklainen “perjantaipähkinä” matkaa kanssani Kangasalan keskustaan. Sieltä löytyy ystäviä, joiden päiväkahvihetkeä se saa makeuttaa. Yksi ihana asia lisää.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: